varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Gymnasielärare samhällskunskap och religionskunskap


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Peder Skrivares skola (PS) är Varbergs största och mest populära gymnasieskola med cirka 1800 elever och 200 personal. Vår storlek innebär att vi har resurser att erbjuda våra elever ett rikt utbud av utbildningar och inriktningar samt stora möjligheter till individuella variationer.


Arbetsuppgifter

Undervisning med tillhörande uppgifter inom samhällskunskap och religionskunskap för NA-TE-ES-programmen. Mentorskap för elever.

Kvalifikationer

Behörig lärare i samhällskunskap och religionskunskap för gymnasieskolan. Erfarenhet av undervisning i gymnasieskolan krävs


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Rekryteringen kommer att påbörjas innan ansökningstidens utgång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan direkt. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-11

Referensnummer: A1034816


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 80%

Tillträdesdatum: 2021-08-11

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Lars Kyllergård, Rektor

Telefon: 0340-697018

Mobiltelefon: 0708-407018


Fackliga kontaktpersoner

Lärarnas Riksförbund


Lärarförbundet


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter