Artistomslag där Åsa håller upp ett munspel.

  Helt Fel Forum - 16/11

  Helt fel forum är en ny scenshow av och med Åsa Gustafsson. Precis som i sina tidigare föreställningar granskar hon en aktuell händelse i vårt samhälle och berättar om den ur ett personligt perspektiv.

  Hon gör det på det sätt som blivit hennes signum, med humor och mycket musik! Denna gång är ämnet tyngre än tidigare, men tonen i föreställningen också lättare. Utgångspunkten är Åsas egen resa efter hösten med hashtaggen som ändrade allt.

  HELT FEL FORUM - 200 000 på terapi, ändå ljög jag för terapeuten.

  Kan man göra humor av maktfullkomlighet och övergrepp? Åsa Gustafsson bestämde sig för att testa. Det gick! Helt fel forum är en vansinnigt rolig uppgörelse med saker som behövde komma fram i ljuset. Föreställningen är based on a true story. Alltihop var åt helvete och ämnet är tungt, men Åsa bestämde sig ändå för att göra scenkonst av det. Att göra humor av hela skiten och att låta alltihop bada i musik. Att sjunga ut och bjuda in publiken att skratta åt alltihop, en gång för alla.

  Om Åsa Gustafsson

  Åsa Gustafsson är artist och skådepelare från Göteborg. Vi har sett henne på scen, film och tv och hört henne i radio, bland annat som en del av humorgruppen Rally i P3. Hon har tilldelats Göteborg & Co och Humorakademins Humorpris.

  Åsa har skapat sin föreställning i nära samarbete med malmömusikern Lotta Wenglén, som också medverkar på scen. Missa inte denna pärla!

  Tillsammans för jämställdhet

  Arrangemanget ingår i Tillsammans för jämställdhet, där vi under veckorna 45 och 46 uppmärksammar internationella mansdagen genom evenemang med temat jämställdhet.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 16 november 2023

  Tid: 19.00 - 20.30

  Pris: 250 kr

  Boka din plats här

  Arrangör

  Varbergs kommun

  0340-880 00

  Plats

  Information

  Längd: 75 minuter
  Insläpp: 18.45
  Ledsagarbiljett: Hämtas ut över disk på Kulturhuset Komedianten mot uppvisande av giltligt intyg

  Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten.