Sök

Gruppverksamhet

Barn i mössa på marken bland gula löv

Foto: Most Photos

Här kan du läsa om våra aktiviteter på öppna förskolan - Familjens hus.

Spädbarnsmassage för nyblivna föräldrar

Spädbarnsmassage är en kärleksfull beröring av det lilla barnets hud. Den ger dig och ditt barn en upplevelse av kontakt, kommunikation, glädje och innerlighet. Massagen stärker banden mellan dig och ditt barn. Detta får barnet att känna sig älskat och tryggt. Kursen lämpar sig bäst för bebisar mellan 2-4 månader. Kursen är vid fem tillfällen. Det rekommenderas att du deltar vid samtliga tillfällen eftersom träffarna bygger på varandra. ( 30:- för massageoljan.)

En kurs pågår, måndagar klockan 9:30. Nästa kurs startar 17 april. Anmälan och eventuella frågor ring oss på 0709-822025 eller smsa så hör vi av oss! Begränsat antal platser.

Sång & Rytmik för nyblivna föräldrar

Sång och rytmik med ditt lilla barn är en upplevelsestund som ger barnet positiva sinnesupplevelser genom musik, rytm, rörelse och närhet. Det blir ett samspel mellan dig och ditt lilla barn. Kursen är för dig som har barn mellan ca 4 - 8 månader. Kursen är vid fyra tillfällen. Den är kostnadsfri.

Nästa kurs startar tisdagen den 11 april klockan 13:45. Anmälan och eventuella frågor ring oss på 0709-822025 eller smsa så hör vi av oss! Begränsat antal platser.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter