Sök

Omsorg kvällar, nätter och helger

Varbergs kommun erbjuder pedagogisk omsorg på kvällar, nätter och helger (obekväm arbetstid) för barn mellan 1-12 år. Verksamheten finns på Stenåsa förskola.

Förskolebarn i behov av omsorg kvällar, nätter och helger har hela sin förskoleplacering på Stenåsa pedagogisk omsorg – kväll, helg och natt. Öppnas i nytt fönster. Skolbarn i behov av omsorg kvällar, nätter och helger går i skola och på fritidshem under dagtid och är därefter välkomna till Stenåsa förskola.

Regler för omsorg kvällar, nätter och helger

För att kunna ansöka om pedagogisk omsorg kvällar, nätter och helger ska behovet av omsorg sträcka sig över minst 3 månader och omfatta minst 2 dagar i veckan eller minst 15 timmar i månaden. Arbetstiden ska styrkas med ett intyg från arbetsgivare där vårdnadshavarnas arbetstid framgår. En ansökan utan schema och intyg från arbetsgivaren är inte komplett och kommer inte att beaktas.
Mer information om omsorg på kvällar, nätter och helger hittar du i Regler för omsorg på obekväm arbetstid Pdf, 128.6 kB..

Ansök om omsorg kvällar, nätter och helger

Du ansöker om pedagogisk omsorg kvällar, nätter och helger genom att göra en ansökan till förskola och pedagogisk omsorg. I ansökan uppger du att det är Stenåsa förskola du önskar plats på. Ansökan till förskola och pedagogisk omsorg gör du via vår självservice Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Ansökan ska kompletteras med intyg från arbetsgivare och närvaroschema Pdf, 612 kB, öppnas i nytt fönster. som anger behovet av omsorg kvällar, nätter och helger. Intyg och närvaroschema skickas till Varberg direkt.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Varbergs kommun

Varberg direkt

432 80 Varberg

Självservice & blanketter