Sök

Gymnasiebetyg från Peder Skrivares skola

Det går bra att beställa en kopia av ditt gymnasiebetyg.

Gymnasiebetyg från gymnasieskolorna i Varbergs kommun förvaras i olika arkiv beroende på vilken skola och program du gått och vilket år de utfärdats.

Gymnasiebetyg från Peder Skrivares skola

Vill du ha en kopia av ett gymnasiebetyg från Peder Skrivares skola utfärdat före 2015 ska du kontakta Kommunarkivet. För barn- och fritidsprogrammet och Hotell- och turismprogrammet finns även gymnasiebetyg utfärdat under 2015 på Kommunarkivet.

Söker du terminsbetyg och betyg från enskilda kurser på gymnasiet ska du kontakta Kommunarkivet för åren till och med 1991. Från och med 1992 finns dessa betyg på Peder Skrivares skola.

Vill du ha en kopia av ett gymnasiebetyg från Peder Skrivares skola utfärdat från och med 2015 från följande program är du välkommen att kontakta Peder Skrivares skola enligt nedan:

Peder Skrivares skola, hus 1

Ekonomiprogrammet, Handelsprogrammet, Humanistiska programmet, Hantverksprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Samhällsprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet.

Peder Skrivares skola, hus 9

Barn- och fritidsprogrammet, Bygg- och anläggningsprogrammet, El- och energiprogrammet, Estetiska programmet, Fordons- och transportprogrammet, Industriprogrammet, Lärling, Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Tekniskt 4:e år och VVS- och fastighetsprogrammet.

Gymnasiebetyg från fristående gymnasieskola

Vill du ha en kopia av ett gymnasiebetyg från en fristående gymnasieskola i Varbergs kommun är du välkommen att kontakta Kommunarkivet om din förfrågan gäller ett betyg som är utfärdat från och med läsåret 2011/2012. Är betyget utfärdat tidigare än läsåret 2011/2012 vänligen kontakta den aktuella skolan.

För Ridgymnasiet och Praktiska gymnasiet gäller följande:

Ridgymnasiet

Gäller din förfrågan gymnasiebetyg från Ridgymnasiet är du välkommen att kontakta Kommunarkivet om din förfrågan gäller betyg som är utfärdat från 2009 och framåt.

Praktiska gymnasiet

Gäller din förfrågan gymnasiebetyg från Praktiska gymnasiet är du välkommen att kontakta Praktiska gymnasiet huvudkontor i Göteborg med undantag för betyg utfärdade 2012 och 2013 då du är välkommen att kontakta Kommunarkivet.

Gymnasiebetyg från Almers gymnasium

Vill du ha en kopia på ett gymnasiebetyg från Almers gymnasium är du välkommen att kontakta Regionarkivet i Halmstad.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Självservice & blanketter