Sök

Beställ kopia av ditt gymnasiebetyg

Det går bra att beställa en kopia av ditt gymnasiebetyg.

Gymnasiebetyg från Peder Skrivares skola

Vill du ha en kopia av ett gymnasiebetyg från Peder skrivares skola utfärdat under eller efter 2000, är du välkommen att kontakta Peder Skrivares skola. Vill du ha en kopia av ett gymnasiebetyg utfärdat under eller före 1999 ska du istället kontakta Kommunarkivet.

Vill du ha en kopia av ett gymnasiebetyg från Mediaprogrammet eller Livsmedelsprogrammet på Peder Skrivares skola är du välkommen att kontakta Kommunarkivet.

Gymnasiebetyg från fristående gymnasieskola

Vill du ha en kopia av ett gymnasiebetyg från en fristående gymnasieskola i Varbergs kommun är du välkommen att kontakta Kommunarkivet om din förfrågan gäller ett betyg som är utfärdat från och med läsåret 2011/2012. Är betyget utfärdat tidigare än läsåret 2011/2012 vänligen kontakta den aktuella skolan.

För Ridgymnasiet och Praktiska gymnasiet gäller följande:

Ridgymnasiet

Gäller din förfrågan gymnasiebetyg från Ridgymnasiet är du välkommen att kontakta Kommunarkivet om din förfrågan gäller betyg som är utfärdat från 2009 och framåt.

Praktiska gymnasiet

Gäller din förfrågan gymnasiebetyg från Praktiska gymnasiet är du välkommen att kontakta Praktiska gymnasiet huvudkontor i Göteborg med undantag för betyg utfärdade 2012 och 2013 då du är välkommen att kontakta Kommunarkivet.

ikon

Kontakta oss

Peder Skrivares skola

Kommunarkivet

Helena Lindvall, kommunarkivarie
0340-883 26
kommunarkiv@varberg.se


Lars Winbro, arkivassistent
0340-69 76 18
kommunarkiv@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter