varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Företagsetablering

Bild på restaurang Hamnpaviljongen, människor som äter, solsken och blommor i förgrunden

Foto: Hidvi Group

I takt med att Varberg växer så ökar också antalet företag som vill etablera sig i Varbergs kommun. Det är väldigt positivt för Varberg och i kommunen anstränger vi oss för att förenkla och skapa förutsättningar för ett rikt och varierat näringsliv.

Letar du ledig mark?

Söker du mark att bygga på kan du kontakta näringslivsutvecklare joakim.nilsson@varberg.se eller markförvaltare leif.andersson3@varberg.se så kan de hjälpa dig vidare med vad kommunen har att erbjuda. Nästa stora verksamhetsområde är Holmagärde, längs med E6 och i direkt anslutning till staden. Här väntar cirka 34 hektar mark på att tas i bruk av stora och små företag.

Lokal till framtida verksamhet?

Söker du en lokal för din framtida verksamhet i Varberg så är du välkommen att vända dig till Näringslivs- och destinationskontoret. Här kan vi hjälpa dig att hitta rätt lokal för just din verksamhet. Vi samlar alla lediga kommersiella lokaler på ett och samma ställe i Lediga lokaler Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Företagslots

För att förenkla för dig som företagare så erbjuder Varbergs kommun en företagslots, för dig som behöver hjälp att hantra många olika tillstånd samtidigt. Den tjänsten kan du ta del av oavsett om du redan har etablerat ett företag eller funderar på att starta företag.

I Varbergs kommun är det Näringslivs- och destinationskontoret som har huvudansvaret för näringslivsfrågor i kommunen. Du kan läsa mer på webbplatsen för företagare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter