Vaccinationscentralen avvecklad – nu blickar Arena Varberg framåt mot nya event och möten

Arena Varberg ställde om delar av sina lokaler till vaccinationscentral under pandemin. Nu är deras samhällsviktiga insats avslutad och Region Halland erbjuder istället vaccination på vårdcentralerna. Arena Varberg ser nu fram emot att öppna upp för nya evenemang och möten.

I mars 2021 omvandlades stora delar av Arena Varberg till en vaccinationscentral.
- Det var en självklarhet för oss på Arena Varberg att hyra ut delar av anläggningen till Region Halland för både massvaccination och självprovtagning. Vi har upplevt stor glädje och stolthet från de som vaccinerat sig berättar Martin Strömberg, produktionschef för Arena Varberg.

Ordinarie verksamhet vid sidan om vaccinationscentralen

Arena Varbergs intention under pandemin har hela tiden varit att ställa om och inte ställa in. Vid sidan om vaccinationscentralen har Arena Varberg även kunnat arrangera idrottsmatcher, konferenser, konserter och möten i olika sammanhang, allt i enlighet med de restriktioner som funnits och i samförstånd med Region Hallands vaccinationsenhet.

Ser fram emot nya evenemang och möten

Tack vare att många invånare valt att vaccinerat sig kunde vaccinationscentralen på Arena Varberg avvecklas under vecka 38.
- Skulle dock Arena Varberg behövas längre fram i en liknande situation så vet vi nu hur vi snabbt kan ställa om och vara till förfogande, säger Martin Strömberg.

Nu blickar Arena Varberg framåt med stor förhoppning om att återgå till en mer normal vardag med stora evenemang och möten.

Senast publicerad: