03 maj 2021

Jan tar vaccinationsinsatsen i mål

När Katarina Sundberg nu i maj slutar inom Varbergs kommun tar Jan Hellkvist, avdelningschef på personalkontoret, över hennes roll som vaccinsamordnare.

Katarina har lett vaccinationsinsatsen mot covid-19 sedan i december 2020.
- Jag vill tacka för ett otroligt fint arbete som gjorts av så många och lämnar med varm hand över till Jan, som jag vet kommer att slutföra arbetet på ett jättefint sätt tillsammans med samordnargruppen, säger Katarina.

Nu har alla vårdnära medarbetare fått sin första vaccindos. Nästa vecka påbörjar vi vaccination av vårdnära sommarvikarier och feriearbete. Dessutom ska de medarbetare som för några veckor sedan fick första dosen av Astra Zenecas vaccin nu få dos 2 av PhizerBiontechs vaccin. Vaccinationsinsatsen för vårdnära medarbetare avslutas vecka 25. 

- Genom det gedigna arbetet Katarina drivit och samordnat känner jag stor tillförsikt i att jag och samordnargruppen ska kunna slutföra arbetet på bästa sätt. Vi har arbetat över organisatoriska och professionella gränser och har ett arbetssätt som gör att vi snabbt reder ut och hjälps åt om något behöver åtgärdas eller förändras, säger Jan.

Senast publicerad: