24 augusti 2020

Välkommen tillbaka till en annorlunda vardag!

Nu är vi många som åter är tillbaka på arbetsplatsen igen efter en speciell sommar. Några utav oss har jobbat hela eller stora delar av sommaren och kanske är på väg mot en välförtjänt vila nu. Oavsett hur du spenderat de senaste veckorna, hoppas jag att du fått tid för återhämtning, och kanske även upptäckt en eller annan ny plats i ditt närområde.

I Varberg har sommarlivet rullat på. Många turister har hittat hit och en stor del av varbergarna har valt att hemestra. Jätteroligt! Det har som befarat uppstått trängsel på några platser under sommaren, men bedömningen är att på det stora hela har det fungerat ganska bra med social distansering. 

Våra hjältar

Uthållighet, envishet och noggrannhet hos våra kollegor på socialförvaltningen, har lett fram till att vi under en period blivit av med smittan helt i våra verksamheter. Vilka hjältar ni är!

Ett gediget omställningsarbete har gett förutsättningar för att kunna bedriva verksamhet och genomföra evenemang inom kultur- och fritidsförvaltningens område. Vill vi så kan vi - det har ni visat!

En annorlunda höst

Trots den kraftansträngning som gjorts under vår och sommar, är faran inte över. Vi är fortfarande mitt uppe i en pandemi och vissa ställen i vår omvärld är hårt drabbade just nu. På en del platser tycks smittan också ta ny fart. Det vill vi inte ska hända här i Varberg. Därför gäller det att vi fortsätter hålla disciplinen och våra rutiner även under hösten.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer kvarstår och så gör även våra

En del av oss har under våren arbetat hemifrån av olika anledningar. Det har fungerat olika bra och vi behöver nu reflektera över vad som fungerat väl respektive mindre bra under våren. Utifrån det kan vi sedan justera och vidareutveckla vårt arbete. Fram till att vi gjort den värderingen inleder vi hösten på samma vis som vi avslutade våren.

Här hittar du information om våra rutiner med anledning av covid-19.

Tills sist...

ett varmt välkommen tillbaka till dig som är med och bidrar till bästa möjliga Varberg. Vi gör hösten 2020 tillsammans!

Senast publicerad: