Sök

Examensarbete och uppsats - Varbergs kommun

Är det dags att planera för examensarbete eller uppsats? Om du är intresserad av arbetet i en växande kommun vill vi gärna att du hör av dig till oss.

Ung person står i en park med en mapp i handen

Vi är övertygade om att Varbergs kommun kan ha nytta av ny kunskap och nya idéer från dig som studerar på högskola eller universitet. Därför söker vi studenter som vill skriva uppsats eller examensarbete i samarbete med oss. Kanske har du en spännande tanke eller en lösning på en fråga som du vill undersöka och utveckla tillsammans med någon av våra verksamheter?

Anmäl ditt intresse

Om detta låter som något för dig är du välkommen att fylla i en intresseanmälan i formuläret nedan. Beskriv gärna i korthet om du har ett särskilt fokusområde eller en idé som du vill undersöka, detta är dock inget krav.

När vi har fått din anmälan kommer vi att gå igenom den och stämma av ditt utbildningsområde och dina intressen mot de möjligheter vi har just nu. Din intresseanmälan är inte bindande och vi kan tyvärr inte heller garantera att det finns möjlighet att matcha just din profil, men vi hör av oss till dig med ett besked så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Intresseanmälan för examensarbete/uppsatsikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter