Sök

Timvikariat inom service: restaurang och lokalvård

Tycker du om att skapa värde för din omgivning? Om du vill arbeta med trivsel, måltider och service och dessutom gillar omväxling i vardagen kan vi ha arbete för dig!

Porträttbild

Vår serviceförvaltning tar emot intresseanmälningar för timvikariat som kock, ekonomibiträde och lokalvårdare för arbete i kommunens restaurangverksamhet och i våra matsalar inom skola och omsorg.

Kvalifikationer

Som medarbetare hos oss är det viktigt att du har initiativ- och samarbetsförmåga och ett gott bemötande samt att du är flexibel och ansvarstagande. Som timvikarie behöver du även trivas med att komma till olika arbetsplatser, kunna arbeta med kort varsel och ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Vi söker främst dig som har utbildning som kock, ekonomibiträde eller lokalvårdare. När du är timvikarie kan du få arbete på olika arbetsplatser inom kommunens verksamhet. Flera av dem är öppna både vardagar och helger mellan klockan 06 och 16, därför är det viktigt att dessa tider passar dig och att du har möjlighet att arbeta helgpass.

Registerutdrag krävs

Enligt skollagen ska den som erbjuds jobb eller uppdrag inom förskola eller skola lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen om belastningsregister förskoleverksamhet/skola/barnomsorg. Ditt registerutdrag ska vara högst ett år gammalt. Nytt registerutdrag kan begäras ut från polisens webbplats.

Belastningsregistret - begär utdrag | Polismyndigheten (polisen.se) Länk till annan webbplats.

Hur fungerar det?

Som timvikarie i serviceförvaltningen får du erbjudanden om arbetspass via sms genom systemet TimePool.

Är du intresserad av timvikariat inom service?

Om du passar in på vår beskrivning är du varmt välkommen att mejla en intresseanmälan där du inkluderar ett personligt brev och en beskrivning av varför du vill arbeta som timvikarie i vår verksamhet.

I nuläget har vi tyvärr inte möjlighet att återkomma till alla som hör av sig, men vi kontaktar löpande kvalificerade sökande för arbetsintervju.

Mejla din intresseanmälan till bemanningen.kos@varberg.se.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter