Sök

Jobba som sjuksköterska i kommunen

Vill du arbeta i en hälso-och sjukvårdsorganisation med stor bredd och många möjligheter? Här kan du läsa mer om Varbergs kommuns hälso- och sjukvårdsavdelning samt söka aktuella jobb.

Aktuella arbeten

Kvinnor i närbild ute

Här finns framtidens vård! Vi går mot en mer nära vård anpassad efter personen vi möter. Det är en spännande resa där vi utför alltmer av den avancerade och teknikkrävande vården i hemmet. Därför behöver vi kollegor med olika erfarenheter och kompetenser som vill vara med och utveckla detta tillsammans med oss - Maria Svedberg, sjuksköterska mot särskilt boende.

Det jag älskar med mitt jobb är att det är självständigt men aldrig ensamt. Det är ett fritt arbete där man har stor frihet att styra sin arbetsdag. Vi har ett väldigt bra teamarbete i sjuksköterskegruppen. Det finns alltid en klok kollega att fråga – Sandra Edlund, sjuksköterska mot hemsjukvård

Här arbetar ett hundratal personer, med en stor variation av uppgifter. Ingen dag är den andra lik hos oss. Vi är dessutom inne i en spännande fas där introduktion av god och nära vård i kombination med en hög digitaliseringstakt gör det särskilt intressant för legitimerad personal att söka sig just till kommunal vård. Alltmer av den avancerade sjukvården, som förr utfördes på sjukhus, utförs nu i hemmet. Därför behöver vi stärka vår organisation med en bredd av olika kunskaper och kompetenser. Hos oss vill vi ta vara på alla medarbetares styrkor och intressen, vare sig du brinner för verksamhetsutveckling eller om det är det patientnära och omvårdnadsnära arbetet som driver dig. Vår ambition är att bygga team där var och en kan utvecklas och trivas.

Hos oss arbetar idag legitimerade sjuksköterskor, distriktssjuksköterskor, specialistsjuksköterskor i vård vid kognitiv sjukdom, specialistsjuksköterskor i psykiatri, legitimerade arbetsterapeuter, legitimerade fysioterapeuter och undersköterskor med specialuppdrag för hälso- och sjukvården.

Välkommen med din ansökan/intresseanmälan idag:

Vad kan vi erbjuda dig

Som anställd i Varbergs kommun erbjuds flera förmåner som en trevlig arbetsplats med högt i tak, friskvårdsbidrag, förmånscykel, flexarbetstid, rätt till önskad sysselsättningsgrad, förmåner på Hallandstrafiken och så mycket mer.

Vi erbjuder individuellt utformad introduktion eftersom vi vet att alla har unika bakgrunder. Kontinuerlig kompetensutveckling sker i organisationen genom fokusgrupper inom olika aktuella områden, yrkesmässig handledning och andra utbildningsinsatser och workshops utifrån önskemål från dig och dina kollegor. Vi har egna resursteam inom demens/kognitiv sjukdom, psykisk hälsa, förebyggande arbete och kvalitetsregister samt anhörigstöd som stöttar dig i din roll. Vi erbjuder även möjlighet att delta i yrkesrelevanta poängutbildningar, efter eget intresse och relevans. I nuläget har vi sjuksköterskor som utbildas inom kognitiv sjukdom samt även sjuksköterskor som forskar och doktorerar i omvårdnad.

Hälso- och sjukvårdens verksamheter och målgrupper

Vi har många olika arbetsplatser med en variation av målgrupper och arbetsuppgifter.

Läs mer om hälso- och sjukvårdens verksamheter och målgrupper

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter