Sök

Timvikariat inom vård och omsorg

Porträttbild

Tycker du om människor och söker ett arbete där du kan göra skillnad i andras liv? Om du dessutom trivs med omväxling i vardagen kan vi ha arbete för dig!

Vår socialförvaltning har löpande behov av vikarier inom äldreomsorg, stöd och service vid funktionshinder, missbruk, psykiatri, sysselsättning, dagverksamhet och korttidsverksamhet. Gemensamt för alla verksamheter är att arbetet utgår från den enskilda individens behov med fokus på att möta varje människa med respekt. 

Arbetsbeskrivning

Som timavlönad vikarie inom vård och omsorg får du ett fritt arbete med varierade arbetstider. Din uppgift hos oss blir att möta och stötta barn, unga eller vuxna som har funktionsnedsättning eller äldre som behöver hjälp i sin vardag.

Du får introduktion och utbildning och i början går du bredvid en erfaren kollega. Ditt arbete kan vara att hjälpa kunden med att ta sig utomhus, komma till matbordet eller hälsa på sin bästa vän. Det kan vara att föreslå, ordna och följa med på aktiviteter såsom bio, bad, konsert eller sportevenemang. Det kan också handla om att ni lagar mat, städar eller går och handlar tillsammans. Du hjälper även till med på- och avklädning, hygien och toalettbesök. Du jobbar oftast i team, men när du känner dig trygg kommer det att finnas stunder då du arbetar själv. Om du arbetar som personlig assistent gäller detta större delen av tiden.

Majoriteten av våra verksamheter är tillgängliga sju dagar i veckan, ibland dygnet runt, beroende på vilken verksamhet det gäller. Eftersom behov av vikarie kan uppstå hastigt behöver du kunna infinna dig med kort varsel. Du förväntas kunna arbeta minst tre arbetspass/vecka.

Kvalifikationer

Om du vill arbeta hos oss är det viktigt att du har initiativ- och samarbetsförmåga och ett gott bemötande, samt att du är flexibel och ansvarstagande. Som timvikarie behöver du även trivas med att komma till olika arbetsplatser, kunna arbeta med kort varsel och ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner.

Vi söker främst dig som har utbildning inom vård och omsorg. Flera av våra arbetsplatser kräver även att du har körkort.

Hur fungerar det?

Som timvikarie anger du själv när du är tillgänglig för arbete i systemet TimePool Web. Genom systemet får du överblick och kontroll över dina inbokade tider. Erbjudanden om arbetspass kommer från vår bemanningsavdelningen via sms.

Är du intresserad av timvikariat inom vård och omsorg?

Vi rekryterar löpande vid behov under hela året och annonserar under Lediga jobb Länk till annan webbplats. på varberg.se.

Om din ansökan matchar vårt behov kommer kommunens bemanningsavdelning att kontakta dig för en eventuell intervju. Din ansökan finns kvar i rekryteringsprocessen tills dess att du hör från oss.

Hur är det att jobba inom vård och omsorg?

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter