Tecknad bild på barn som spelar olika instrument

Prova på-kväll på Kulturskolan för stråk och gitarr

Onsdag den 29 maj har vi prova på-kväll här på Kulturskolan! Det är drop in och du kan komma hit mellan 17.30–19.00 för att testa olika stråkinstrument och gitarr. Vi berättar även lite om verksamheten och hur du kan anmäla dig. En chans för dig att prova lite olika ämnen innan kurskatalogen öppnar för anmälan den 11 juni.

Kulturskolan erbjuder ca 40 olika ämnen i allt från konst och teater till musikinstrument som gitarr, fiol, cello och bas. Vi erbjuder också kurser i nycirkus, dans och körsång med mera. Kulturskolan vänder sig till barn och unga mellan 5 och 20 år.

Denna kväll har vi även vernissage i bildsalen på plan 2, så passa gärna på att besöka den också. Elevutställningen ”Mellan krukor och fat” är öppen från klockan 17–19. Klockan 18.00 blir det presentation av utställningen med ett samtal om lera.

Ålder

Prova på – från 6 år upp till 20

Anmälan/biljett

Ingen anmälan. Fri entré!

Tillgänglighet

Lokalen är anpassad.

Arrangör

Kulturskolan, Varbergs kommun

Kontakt

Expeditionen Kulturskolan, tel. 0340-886 14.

Senast publicerad:

Detaljer

Datum: 29 maj 2024

Tid: 17.30 - 19.00

Ålder: Prova på – från 6 år upp till 20

Pris: Gratis

Plats

  • Stråk- och gitarrsalarna på plan 4, Rosenfredsskolan
Kontakt

Information

Arrangeras av Kulturskolan, Varbergs kommun.