Sök

Avvikande besöks- och telefontider

I samband med semestertider, högtider och andra röda dagar har vissa verksamheter avvikande telefon- och besökstider. Här samlar vi aktuella avvikelser.

Parasoll ikon

Sommaren 2022

Varberg direkt, kommunens kontaktcenter

Varberg direkt har öppet som vanligt under sommaren.

På grund av lägre bemanning i kommunens övriga administrativa verksamheter kan att du inte alltid kan räkna med att bli vidarekopplad till en handläggare eller tjänsteperson på plats även om Varberg direkt har öppet. Ofta är administrationen på förvaltningarna bemannad fram till klockan 12.00.

Miljö- och hälsoskyddsförvaltningens lokaler på Drottninggatan

4 juli - 12 augusti, måndag - fredag: öppet 09.00 - 12.00

Överförmyndarförvaltningen, stadshus A

Överförmyndarförvaltningen tar som vanligt emot besök vardagar klockan 10.00-12.00. Under perioden 4 juli-15 augusti är ytterdörren till stadshus A låst. Ring 0340-69 76 40 eller kontakta Varberg direkt för att bli insläppt.

Socialförvaltningens reception i Monarkhuset, Birger Svenssons väg 28 B

Socialförvaltningens reception har öppet som vanligt under sommaren. För mer information om telefon- och besökstider, se länklarna till respektive verksamhet nedan.

Förskolor och fritidshem

Flera av kommunens fritidshem och förskolor håller stängt ett antal veckor under sommaren. De barn som behöver omsorg blir då erbjudna plats i sommaröppen verksamhet. För mer information se länkar nedan.

Bibliotek och mötesplatser

För information om öppettidet för bibliotek och andra mötesplatser för familjer, ungdomar, seniorer och liknande, se respektive mötesplats egna sidor här på varberg.se och/eller sociala medier, länkar finns nedan.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter