Sök

Varberg direkt

Varberg direkt är din väg in i kommunen. Det är hit du som invånare, företagare eller besökare vänder dig med dina frågor och synpunkter. Vi arbetar för att ge dig service, information och vägledning på bästa sätt.

För att förenkla samhällsservicen för dig som kommuninvånare finns även Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket i samma lokaler på Norra Vallgatan 14.

Oavsett vilken fråga du har, om du vill göra en felanmälan eller framföra en synpunkt så vänder du dig till Varberg direkt. Vi är ett team med kommunvägledare som är den första kontakten med Varbergs kommun och som hjälper dig eller vägleder dig vidare.

Varberg direkt ska underlätta för invånare, företagare och besökare att ta kontakt med kommunen och få god service, snabbare svar på frågor och enklare och effektivare hantering av ärenden. Det handlar om att öka tillgängligheten, kommunikationen och återkopplingen till dig och alla andra som vänder sig till Varbergs kommun.

Välkommen att kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Du hittar kontaktvägarna och öppettider under Kontakta oss.

  1. Samhällsservice på en adress

Förutom Varberg direkt finns även det statliga servicekontoret, som består av Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket, i samma lokaler som Varberg direkt.

Handläggare på servicekontoret kan hjälpa till med frågor som berör alla tre myndigheterna.

Öppettider för servicekontoret:
Försäkringskassan Länk till annan webbplats.
Pensionsmyndigheten Länk till annan webbplats.
Skatteverket Länk till annan webbplats.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Norra  Vallgatan 14

0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se


Öppettider

Måndag-onsdag 08,00-17.00
Torsdag 08.00-18.00

Fredag 08.00-16.00

Självservice & blanketter