varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Geografisk information

GIS är en förkortning för Geografiska Informationsystem. I ett geografiskt informationssystem lagras, analyseras och presenteras geografiska data. Med geografiska data menas uppgifter om allt som kan kopplas till en speciell plats på jordytan.

Varbergskartan

Kartbild över Varberg

De flesta händelser och företeelser i vår omvärld har ett geografiskt läge och kan därför visas på en karta. I Varbergskartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du ta del av samhällsinformation så som lekplatser, motionsspår, återvinningsstationer och mycket mer. Du kan även söka på fastighetsbeteckning eller adress. Klicka på bilden eller länken ovan så kommer du till kartan. Vill du vet lite mer om hur du använder karta så klicka här.länk till annan webbplats 

Kartframställning av GIS

I Varberg sköts GIS av avdelningen geografisk informationöppnas i nytt fönster på stadsbyggnadskontoret. Där produceras och publiceras användbara GIS-kartor, både för kommunens interna bruk och för dig som kommuninvånare eller besökare.

Här hittar du en förteckning över kartor som finns att beställa.öppnas i nytt fönster

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se

 

Öppettider
Måndag-onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-18.00
Fredag 08.00-16.00

ikon

Självservice & blanketter