Sök

Varbergs Bostads AB

Apevikshöjds bostadsområde. Sommarbild med grönskande träd, höghus och en gungställning.

Apelvikshöjds bostadområde.

Som en aktiv aktör är Varbergs Bostads AB med och formar framtidens boende utifrån livskvalitet, miljö och hållbarhet. Inom den närmaste tioårsperioden planerar Varbergs Bostad cirka 1500 nya lägenheter.

I rollen som fastighetsägare är Varbergs Bostads mål att vara Varbergs bästa hyresvärd, där bolagets hyresgäster ska uppleva trygghet, bekvämlighet, gemenskap, miljöengagemang och valfrihet i boendet. Som hyresgäst ska du njuta av livet medan Varbergs Bostad servar dig och ser till att din lägenhet och din närmiljö är i toppskick.

Attraktiv och trygg hyresrätt

I alla projekt stödjer sig bolaget på sin grundsyn; att med hållbarhet och ansvar utveckla och vårda sitt fastighetsbestånd i Varbergs kommun. Det är förutsättningen för att bolaget som en modern hyresvärd ska kunna fortsätta att erbjuda ett attraktivt och tryggt boende i hyresrättens form.

Varbergs Bostads AB är ett helägt dotterbolag till Varbergs Stadshus AB som i sin tur ägs av Varbergs kommun. Bolaget bildades 1947 och är idag Varbergs största och marknadsledande bostadsbolag. Bolaget äger och förvaltar cirka 5400 lägenheter och 160 affärs och kontorslokaler.

ikon

Kontakta oss

Varbergs Bostads AB 

0340 - 69 75 00
info@varbergsbostad.se

Självservice & blanketter