Sök

Näringslivs- och destinationskontoret

Näringslivs- och destinationskontoret (NOD) är mötesplatsen där kommunala ledare, planerare och politiker möter näringslivets representanter. Detta ger en samsyn på Varbergs framtid. NOD arbetar både långsiktigt med utveckling och mer konkret med service till besökare, varbergsbor och näringsliv. 

Näringslivs- och destinationskontorets (NOD) uppdrag är att utveckla och marknadsföra Varberg som en attraktiv ort att besöka, bo och driva företag i. NOD arbetar med utvecklingsfrågor och service till företag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och besökare. I uppdraget ingår bland annat att ge stöd, råd och service, skapa mötesplatser, stimulera till nyföretagande och vidareutveckling, ge vägledning inom lokala, regionala och nationella system, aktivt medverka till och vid etableringar, vara remissinstans och den första kontakten för alla typer av frågor som rör näringslivet.

NODs uppdrag är också att utveckla Varberg som besöksdestination och att driva en auktoriserad turistinformation Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., samt att utveckla handeln och även stadkärnan som attraktiv plats.

NOD marknadsför Varberg genom egna media och via digitala sajter, nyhetsbrev och sociala medier. Via länkarna längst ner på sidan når du NODs sidor, där du också finner kontaktuppgifter.

ikon

Kontakta oss

Näringslivs- och destinationskontoret

Västra Vallgatan 39
0340-868 10

Självservice & blanketter