Porträtt.

VARGEN // LIVE VARBERGS TEATER​ - 26/4

26 april intar Vargen med 5-mannaband Varbergs teater!
Vargen har de senaste åren skapat sig ett rykte för sin förmåga att genomsyra sin musik med vackra nyanser av både glädje och melankoli. Med hyllade tolkningar av Bob Dylan (på både svenska och engelska) och poeten Dan Andersson har artisten blivit ett etablerat namn på den svenska singer-songwriter-scenen.

Det självbetitlade debutalbumet med egna låtar på engelska släpptes i november och har för närvarande cirka 1 miljon streams på Spotify. Konsertvideon "Recordia Live", en studiosession inspelad inför publik i Studio #1 på Recordia i Varberg, släpptes i samband med albumet och de båda releaserna fick översvallande recensioner i flera av den internationella indiepressens ledande musikmagasin, såsom Earmilk, Vents, Music Crowns och The Big Takeover.

På Varbergs teater bjuds publiken även på nya låtar från det kommande albumet "Citizen Wolf", som spelas in under våren på Recordia. Första singeln CAESAR har release 15 mars.

Bakom artistnamnet Vargen döljer sig Reine Johansson, en halländsk skådespelare och musiker med rötter inom rock- och punkscenen. På scen och skiva backas han av medlemmar från bl.a. Isildurs Bane och Varberg Big Band: Per Bengtsson (elgitarr); Dag Hallberg (keys); Andreas Alm (akustisk gitarr); Christian Kullberg (bas) & Klas Assarsson (trummor & percussion).

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Halland.

Senast publicerad:

Detaljer

Datum: 26 april 2024

Tid: 19.00 - 21.00

Pris: Ordinarie: 295 kr, Senior 64+: 220 kr, Ungdom under 25: 100kr

Boka din plats här

Arrangör

Plats

Information

Insläpp: 18.30 foajé och 18.50 teatersalong
Paus med servering i övre teaterfoajén

Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten. Länk till annan webbplats.