Porträtt.

  Foto: Olja Sjögren

  Författarbesök: Ajvide x 2 - 25/11

  Varbergs Stadsbibliotek presenterar stolt författarna Mia Ajvide och John Ajvide Lindqvist som kommer för att berätta om sina böcker och sitt författarskap.

  John Ajvide Lindqvist debuterade 2004 med vampyrromanen Låt den rätte komma in. En lång rad romaner senare räknas han idag som Sveriges obestridlige skräckmästare. Under hösten 2022 debuterar Ajvide Lindqvist om deckarförfattare med Skriften i vattnet, en actionspäckad internationell thriller med storpolitiska konsekvenser och del ett i serien Blodstormen.

  Mia Ajvide är författare och illustratör. Hon debuterade med diktsamlingen Om en flicka vill försvinna och har skrivit romanen Mannen som föll i glömska. I november 2021 kom boken Alternativa fakta om fåglar, där Mia Ajvide står för illustrationerna och John Ajvide Lindqvist för texten.

  Förmingel från 18.00 i övre teaterfoajén med tilltugg som ingår i biljetten. Alkoholfri dryck finns att köpa till på plats.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 25 november 2022

  Tid: 18.30 - 20.00

  Pris: 80 kr inkl. tilltugg/förmingel

  Boka din plats här

  Arrangör

  Plats

  Information

  Förmingel från klockan 18.00 i Billgrens salong (övre teaterfoajén) ingår i biljetten. Alkoholfri dryck finns att köpa till på plats.

  Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten.