Två män som ler

  Johan & Björn - Värmländsk Voodoo - kl. 16.00 & 19.00 - 24/9

  Johan Östling och Björn Ling kommer till Varberg med en helt ny humorföreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka!

  Efter succén med ”Din Jävla Fegis!”, med inte mindre än 150 spelade föreställningar runt om i Sverige, är Johan Östling och Björn Ling tillbaka med en helt nyskriven föreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka.

  VÄRMLÄNDSK VOODOO är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och härligt aviga situationer. Magiska potatisar, en missförstådd äppelmosleverantör, antirenovering och varför man absolut inte bör köpa hund – inte ens en liten! Är vi egentligen skapta för att ingå äktenskap med ett vattenpass? Varför låtsas vi att rawbollar är goda?

  I VÄRMLÄNDSK VOODOO används nästan inga nålar alls. Istället får publiken åka en själslig Flume ride tillsammans med musik- och ordekvilibristerna Björn Ling och Johan Östling.

  Björn Ling och Johan Östling har ett gediget förflutet som musiker. De har dessutom medverkat i Ulf Malmros filmer Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas Pojkar. I TV har vi kunnat följa dem i serien Ack Värmland. Senast har Björn Ling kunnat ses i nöjesprogrammet Alla För en på SVT och Johan Östling har varit programledare på Hela Sverige bakar på TV4.

  Biljetter

  Föreställningen ges två gånger, kl. 16.00 och 19.00

  Kl. 16:00 – Köp biljett! Länk till annan webbplats.
  Kl. 19:00 – Köp biljett! Länk till annan webbplats.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 24 september 2022

  Tid: 16.00 - 20.45

  Pris: Från 405 kr

  Plats

  Information

  Längd ca 1 tim 45 min. Ingen paus.

  Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten.