Porträtt.

  Krimquiz med Över Min Döda Kropp - 15/4

  Lördagen den 15 april 2023 bjuder succéduon Ljungdahl och Jinghede in till ÖMDK´s Krim-quiz på Varbergs Teater! Under en afton kommer Krimpoddarnas krimpodd: Över Min Döda Kropp, att bjuda på en klassisk quiz men i ny tappning.

  Med utgångspunkt i kriminalteknik, spaning, ond bråd död och klurig forensik kommer Anna och Lena varva bubbel, med musik och nötar att knäcka tillsammans. Det blir gåtor, kunskapskontroll och ny fakta som liveas på scenen. Ta med din mentalt spänstiga hjärna och upplev en kväll med oss! Alla i publiken deltar med en egen kryssbricka och vinnarna får givetvis fina priser! Efter quizet blir det mingel och boksignering för de som vill.

  Program

  18:00 - Insläpp

  Dörrar och pianobar i Övre Teaterfoajén, våning två Varbergs Teater. Äldersgräns 18 år.

  19:00 - Start

  Ljungdahl & Jinghede startar i salongen på Varbergs Teater.

  19:45-20:15 - Paus

  Paus i Övre Teaterfoajén.

  20:15-21:00 - Fortsättning

  Ljungdahl & Jinghede fortsätter i salongen på Varbergs Teater.

  Ljungdahl och Jinghede är polisexperterna som poddar, föreläser och författar. Anna och Lena lärde känna varandra i SVT:s tv-serie Tjuv och Polis där de båda deltog som polisexperter. Sedan dess har de dragit igång flera projekt tillsammans, bland annat en av Sveriges största krimpoddar “Över min döda kropp” och en kommande kriminalroman för Norstedts.

  Anna Jinghede

  Rättsodontolog, kriminaltekniker, doktorand och krönikör. Anna är tandläkaren som blev rättsodontolog som blev polis och kriminaltekniker. Hennes huvudsakliga syssla är att säkra spår på brottsplatser. Som rättsodontolog bidrar hon främst med identifieringsarbetet vid katastrofer i Sverige och utomlands. Hennes doktorandarbete bedrivs vid Karolinska Institutet och är inriktat på våldet mot barn och kvinnor.

  Lena Ljungdahl

  Krim- och säkerhetsexpert, föreläsare, krisstödjare och mentor. Lena är förundersökningsledaren och spanaren som blev säkerhetsexpert och föreläsare. Hon föreläser och har workshops för företag och samhällsaktörer som vill utveckla sin kunskap och förmåga inom lag och rätt, brott och straff samt säkerhet och trygghet. 2020 vann hon Qnetpriset för årets kvinna inom säkerhetsbranschen.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 15 april 2023

  Tid: 18.00 - 21.00

  Ålder: 18 år och uppåt

  Pris: 225 kr

  Boka din plats här

  Arrangör

  Plats

  Information

  Dörrar: 18.00

  Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten.