• Varningssymbol med utropstecken i triangel och cirkel
    2023-05-23

    Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

    Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

    Läs mer om hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark
    Pil

Vi ses i himlen och ta hand om varandra! Och förlåt! - 14/6

Har du mått riktigt dåligt utan att våga berätta för din omgivning? Har du varit rädd för samhällets stigmatisering och tabun? Eller har du levt med ett beroende? Eller är du anhörig och står vid sidan av den du älskar som faller djupare ner i mörkret för varje dag?

Vid sådana perioder kan livet ofta kännas både tungt & hårt fyllt med skam och skuld. Oavsett hur situationen ser ut så finns det hjälp att få men tyvärr är stigmatiseringen i samhället fortfarande så stor att det skapar ett stort hinder för att berätta och ta hjälp.

Nu har du möjlighet att lära dig mer om detta gigantiska samhällsproblem som alla vet om men få vågar prata om! Hur kan du lära dig att hjälpa dig själv och andra att komma vidare i livet?

Detta och mycket mer pratar Niclas Aronsson om i sin nya föreläsning där du kommer få med dig helt ny kunskap om spelberoende och kunskap om hur du kan bemöta, hjälpa och stötta dig själv eller din omgivning i stunder då allt känns hopplöst! Du kommer få konkreta verktyg som är avgörande och är skillnaden som gör skillnaden.

Senast publicerad:

Detaljer

Datum: 14 juni 2023

Tid: 18.30 - 20.00

Pris: 195 kr

Boka din plats här

Arrangör

Niclas Aronsson

hej@niclasaronsson.se

Plats

Information