Porträtt.

  Solala - Light It Up Tour- 5/5

  I tio år har Solala varit den starkast lysande stjärnan på den svenska sånghimlen. Med deras unika arrangemang och bländande stämföring har deras videor från köket och deras samarbeten med Sveriges största artister i serien ”Solala Sessions” spridits lavinartat över sociala medier.

  Hösten 2022 släpptes deras femte album ”Light It Up” som för första gången innehåller nyskriven musik från Solala själva. Detta tillsammans med covers på både Solala-klassiker och nya arrangemang.

  Med ”Light It Up” tar Solala ett kliv in i ett nytt och bredare sound. Med stämsången alltjämt som stark kärna byggs musiken ut i ett eklektiskt sound med inslag av både synth, soul och pop. Från storslagna ljudlandskap till beats och intimitet.

  I ”Light It Up Tour” bjuder Solala på en helkvällskonsert som aldrig förr. Avskalade, lustfyllda och ösiga köksversioner av klassiska Solala-covers, Sverigemedleyn och intima trestämmiga ballader blandas med ett Solala så som du aldrig sett dem förut. Storslaget, mystiskt och förstärkt.

  En kväll du inte vill missa!

  Early bird

  Biljettpriset kommer att vara 295 kr för dig som bokar dina biljetter i god tid, så kallade early bird. Biljettpriset kommer sedan att höjas i takt med att evenemangsdatumet närmar sig.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 05 maj 2023

  Tid: 19.00 - 21.00

  Pris: 295 kr (early bird)

  Boka din plats här

  Arrangör

  Plats

  Information

  Insläpp: 19.30

  Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten.