En mamma med två barn.

  Filmklubben: Mor och son - 18/3

  Mor och son är en annorlunda och djupt berörande familjekrönika om mamman Rose från Elfenbenskusten, som flyttar till Paris med två av sina söner. Här önskar hon få ett bättre liv.

  Berättelsen börjar 1989 då Rose, en kvinna från Elfenbenskusten, flyttar till Paris. Hennes två yngsta söner är med men de två äldsta lämnar Rose i hemlandet.
  Rose vill ge sina söner möjlighet till ett bättre liv än det hon har. Filmen skildrar kärlek, arbete, kriser, svikna löften - ja helt enkelt livet. Det är en tredelad berättelse som sträcker sig över drygt två decennier. Var och en av de tre personerna får i tur och ordning stå i centrum.

  Filmklubben Varberg

  Filmklubben i Varberg är en ideell förening där styrelsen består av filmentusiaster som väljer de filmer som visas. Alla filmer visas på Varbergs Teater. Är du intresserad av att vara aktiv i Filmklubben? Skicka ett mail till info@varbergsfilmklubb.se

  En del av Tillsammans för Jämställdhet

  Under vecka 10 och 11 uppmärksammar Varbergs kommun internationella kvinnodagen genom två veckor av olika evenemang med temat jämställdhet.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 18 mars 2023

  Tid: 15.00 - 17.00

  Pris: 65 kr

  Boka din plats här

  Arrangör

  Filmklubben Varberg

  info@varbergsfilmklubb.se

  Plats

  Information

  Längd: 2 timmar

  Insläpp: 14.30

  Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten.