Porträtt.

  Foto: Daniel Stigfeldt

  Nour El Refai - Säger skämt i ca 75 minuter - 24/11

  Äntligen! Nour El Refai åker ut på turné igen med en egen standupföreställning. Den 12 september är det premiär för Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter i hemstaden Lund, därefter åker hon vidare ut på en omfattande Sverigeturné.

  Nour El Refai är en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, hon är även en uppskattad manusförfattare, skådespelare, flitigt anlitad föreläsare samt har en väldigt omtyckt podd. Sammanfattningsvis; här har ni världens bästa underhållare.I höst är det dags för Nour att bege sig ut på vägarna igen med en egen standupföreställning, det är hela fyra år sedan sist.

  – Jag är så glad att få åka ut igen! Jag blev mamma, det största som hänt i hela världen, jag var mammaledig länge och sen kom pandemin och jag kunde inte köra standup på över två år! Men nu äntligen! Så mycket instängda skämt som äntligen ska få se ljuset. Kom!!, hälsar Nour.

  Vad Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter innehåller, förutom skämt, högt tempo och aktuella referenser, får vi se när hennes nya standupföreställning har premiär i Lund i höst.

  Manus & regi: Nour El Refai

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 24 november 2023

  Tid: 19.00 - 20.30

  Pris: 310-510 kr

  Boka din plats här

  Plats

  Information

  Insläpp: 18.30

  Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten.