Porträtt med bokomslag.

    Foto: Eva Lindblad

    Bildningsresan: Fejkmaten - 18/10

    Ann Fernholm presenterar en unik lista över de hundra vanligaste ingredienserna i vår mat, där över hälften utgörs av socker, tillsatser och andra ultraprocessade ämnen.

    Hon berättar också om sina anmälningar av livsmedelsindustrins vilseledande förpackningar och hur språket har förlorat sin betydelse i butiken. Ann Fernholm är vetenskapsskribent och har disputerat i molekylär bioteknik. I över 10 år har hon granskat vetenskapen bakom våra kostråd. I sin senaste bok – Fejkmaten – nagelfar hon den moderna livsmedelsindustrin.

    Bildningsresan arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet Halland.

    Senast publicerad:

    Detaljer

    Datum: 18 oktober 2023

    Tid: 18.00 - 19.30

    Pris: Gratis

    Boka din plats här

    Arrangör

    Varbergs kommun

    0340-880 00

    Plats

    Information