Tre kvinnor står vid en vit skåpbil.

  Flashback Forever – 18/3 kl. 18.00 & 20.30

  Podcasten “Flashback Forever” har på kort tid blivit en av Sveriges populäraste poddar. Nu har det blivit dags för Emma Knyckare, Ina Lundström och ”Scroll-Mia” att lyfta sina jeansprydda rumpor ur de bekväma fåtöljerna och ge sig ut på vägarna för att kulturberika Sverige med sin nya show!

  Den 18 mars kommer showen "Flashback Forever" till Varbergs Teater! Varje vecka dissekerar Emma, Ina och Scroll-Mia på ett varmt och humoristiskt sätt, trådar från internetforumet Flashback. I den nya showen ”Flashback Forever – Showen” blir det en djupdykning i det allra roligaste från forumet, men även favoriter från podden och lite sång, dans och glitter.

  – Det kommer bli en jävla folklig och festlig skojfest. Men en livepodd känns ju så 2019? Så det får bli en show istället! säger Emma Knyckare.

  – I podden pratar vi varje vecka om en tråd eller användare var från forumet. I showen kommer vi göra en djupdykning i det allra roligaste med Flashback. Dessutom i en helt annan form. Jag och Emma är vana att improvisera och spinna loss, medan Mia får stå med en flanellograf och känna sig trygg. Vi har nosat lite på detta när vi gjorde en julkalender ihop, och det känns som den stora tjusningen är att vi kommer kunna använda oss av fler uttryck med showen än att snickesnacka. Vi kommer även behöva kamma oss, det är en stor skillnad, berättar Ina Lundström.

  “Flashback Forever” har blivit en av Sveriges största poddar och blivit utsedd till ”Årets podd” och ”Årets humorpodd” på Guldpodden 2020. Emma, Ina och Scroll-Mia ser nu fram emot att äntligen få möta sin publik. “Flashback Forever – Showen” har premiär 21 januari på Lisebergsteatern i Göteborg och åker därefter på stor Sverigeturné till 17 städer.

  Om Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia: Emma Knyckare är för många framförallt känd som komiker och programledare, men hon är även verksam som konferencier, galavärd och skribent. Hon är en känd röst i radio och har bland annat lett "Morgonpasset i P3", "Tankesmedjan i P3”, “Knyckare i P3”. Ina Lundström är komiker, programledare och journalist. Hon vann priset för Årets Nykomling på Svenska standupgalan 2020 och har bland annat medverkat i “Släng dig i brunnen” och “Stand up Sketch show” på SVT. Scroll-Mia som inte vill avslöja sitt efternamn, arbetar som programmerare. Sedan 2020 driver hon succépodden “Flashback Forever” tillsammans med Ina Lundström och Emma Knyckare. 2022 åker trion på Sverigeturné med “Flashback Forever – Showen”.

  Köp dina biljetter här

  Kl. 18.00 - Köp biljett här! Länk till annan webbplats.
  Kl. 20.30 - Köp biljett här! Länk till annan webbplats.

  Framflyttat arrangemang

  Tidigare datum för Flashback Forever var 26 februari, men på grund av rådande restriktioner har arrangemanget flyttats fram till 18 mars. Information från Tickster har gått ut via mail till alla biljettköpare, med informationen att gamla biljetter gäller för det nya datumet och att du inom 14 dagar kan få din biljett exkl. serviceavgift återbetalad.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 18 mars 2022

  Tid: 18.00 - 21.30

  Pris: 485 kr

  Arrangör

  Plats

  Information

  Ledsagarbiljett hämtas ut över disk mot uppvisande av giltigt intyg.