Grafisk illustration av talet tio med flaggor och vimpel.

  FLYTTAD -Kulturhuset Komedianten 10 år! - 14/1

  Den 14 januari var det 10 år sedan varumärket Kulturhuset Komedianten togs fram och detta firar vi med en jubileumskväll med talkshow i Varberg Teater!

  Kom och fira vår jubileumsdag med en talkshow i Varbergs Teater! Under kvällen visar vi upp kulturhusets verksamhet genom sång, musik, historik och gäster i soffan. I pausen serveras tårta och vi utlovar en riktig kalasstämning! Vi kommer även att presentera våra 10 programpunkter som du kan ta del av fram till 31 mars.

  Vår jubileumsdag är gratis och till för alla, men antalet platser är begränsat och föranmälan krävs. Glöm därför inte att boka din biljett redan idag för att säkra en plats till vår jubileumskväll!

  Pga av det rådande läget flyttas jubileumsfirandet av Kulturhuset Komedianten till ett senare tillfälle. Det innebär att jubileumskvällen den 14/1 ställs in. I nuläget finns inget nytt datum fastställt, men håll utkik här på vår hemsida och kalender!

  Program

  Ett urval av de medverkande: Land of Trees, Dan Knagg, Lisa Pedersen, Ingemar Arnesson, Mircea Nitescu, Eva Eriksdotter, Christofer Bergenblock och Pär Andin. Kvällens värdar är Sonny Enell och Kajsa Åberg.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 14 januari 2022

  Tid: 19.00 - 21.00

  Pris: Gratis

  Arrangör

  Plats

  Information

  OBS!
  För detta arrangemang behöver du som är 18 år och äldre visa upp ett giltigt vaccinationsbevis. Var beredd att visa legitimation eller EU-pass om du är ett par år yngre än 18 år. Läs mer om vaccinationsbevis och vår FAQ vid arrangemang på varberg.se/corona, scrolla ner till kultur- och fritid.

  Här kan du läsa om tillgänglighet på Kulturhuset Komedianten. Länk till annan webbplats.