Man med svart hår och skägg öppnar den vita skjortan där en superhjältedräkt syns under.

  Niklas Andersson

  "Medelmåttan från Hisingen" - 19/3

  Det som från början skulle bli en kväll på Draken i Göteborg för Niklas Andersson och hans kärleksfulla föreställning ”Medelmåttan Från Hisingen” blev istället en helg, som sedan blev två helger, som sedan blev ytterligare ett par helger.

  Nu är Niklas uppe i 20 utsålda hus på Draken och han har dessutom sålt ut teatrar i Uddevalla, Borås, Kungälv, Kungsbacka och Stockholm. Eftersom det tidigare har varit slutsålt överallt med över 20 000 sålda biljetter så är det därför otroligt roligt att meddela att Niklas efter den ofrivilliga pausen nu släpper tryggheten på Västkusten och ger sig ut på en liten men naggande god Sverigeturné.

  “Medelmåttan från Hisingen ” – En stand up-föreställning om att växa upp på Hisingen i Göteborg, tiden då allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det mest hippa att dricka i kaffeväg var café au lait. Det är också en kärleksfull resa genom miljonprogram, vardagshjältar, förortstorg, A-lag, färg-TV och nattarbetande föräldrar i en del av Göteborg som redan då sågs som ett problemområde för utomstående men som för oss som bodde där var paradiset.

  Senast publicerad:

  Detaljer

  Datum: 19 mars 2022

  Tid: 19.30 - 21.00

  Pris: Från 330 kr

  Boka din plats här

  Arrangör

  Plats

  Information

  Längd: ca 90 minuter. Ingen paus.