Personal står vid en disk i receptionen.

  Under våra ordinarie öppettider finns alltid personal som kan hjälpa dig.

  Varbergs stadsbibliotek

  Varbergs stadsbibliotek är en del av Kulturhuset Komedianten, ett bibliotek för alla Varbergsbor – unga, nya, gamla, gästande – alla ska känna sig välkomna och hemma på biblioteket. Biblioteket vill ge både ro och utmaning. Här finns det som känns igen och det helt oväntade. Vi erbjuder plats för så väl nya möten, som för tystnad och ensamhet. Här finns även utrymme för samtal och högläsning, studier och arbete.

  Kommunens gemensamma bibliotek

  Besökaren ska lätt hitta och bli inspirerad till läsning. Lån av böcker, tidskrifter, tal- och ljudböcker, film och spel ska vara enkelt. På bibliotekets egen webbplats kan du ladda ner e-böcker av olika slag, göra reservationer och omlån med mera. Biblioteket finns på Facebook Länk till annan webbplats. och är även aktiva på sina två instagramkonton, bibliotekenivarberg Länk till annan webbplats. som riktar sig till vuxna och barnbibliotekenivarberg Länk till annan webbplats. för de yngsta.

  Biblioteken i Varberg

  Varbergs olika bibliotek ger tillgång till kultur och information över hela kommunen. Komedianten och stadsbiblioteket är kärnan i ett system, där lokalbibliotek, Campusbibliotek och bokbuss är lika viktiga delar. Biblioteken i Varbergs hemsida hittar du på www.varbergsbibliotek.se Länk till annan webbplats..

  Stadsbibliotekets öppettider

  Måndag-Fredag: 10.00-19.00
  Lördag: 10.00-16.00
  Söndag: 12.00-16.00

  Morgonöppet
  Måndag-Fredag: 8.00-10.00

  Morgonöppet innebär självservice och att ingen särskild behörighet behövs för att komma in, dörrarna är olåsta. Det går att lämna och låna, läsa tidningar, använda nätverk och datorer. Det går också bra att använda bibliotekets utrymmen för läsning och studier. De ordinarie öppettiderna innebär är biblioteket är bemannat med personal som vanligt.

  Publicerad den:

  Senast Ändrad: