Barnfötter i gräset.

Häng med på Sommarkulturskola 2024

Sommaren 2024 erbjuder Kulturskolan Varberg ett gratis dagläger för barn åldern 7–12 år. Under en vecka får barnen bland annat prova på konst, dans, musikal, drama och nycirkus. Tillsammans med nya och gamla kompisar ges möjlighet till kreativa möten under sommarlovet.

Nytt för i år är att vi tack vare ett generöst bidrag från Sparbanksstiftelsen Varberg kan utöka Sommarkulturskolan både geografiskt och med antal deltagarplatser. Förutom i Varbergs centrum kommer nu Sommarkulturskola att erbjudas även i Bua, Rolfstorp, Träslövsläge, Veddige och Tvååker.

Sommarkulturskolan är öppen under vecka 26, 27 och 28 och man får endast anmäla sig till en av veckorna. Eleverna delas in i två åldersgrupper, de yngre barnen träffas på förmiddagen och de äldre på eftermiddagen. Verksamheten är öppen för alla barn och unga som är skrivna i Varbergs kommun och är helt kostnadsfri. Vid fint väder kommer vi ibland att vara utomhus.

Tider

Åldersgruppen 7–9 år träffas klockan 08.00-11.30. Vi bjuder på frukost. Åldersgruppen 10–12 år träffas klockan 12.30-16.00. Vi bjuder på mellanmål.

Intresseanmälan

Intresseanmälan öppnar den 7 maj och stänger 19 maj.

Anmäler dig gör du i vår kurskatalog studyalong.se/varberg Länk till annan webbplats. under fliken Sommarkulturskola/Intresseanmälan. OBS! Antalet platser är begränsat. Under slutet av vecka 21 meddelar vi om ditt barn har fått en plats.

publicerad:

Senast Ändrad: