Sök

Ringvägens förskola

Ringvägens förskola ligger i Veddige, ett samhälle ca 2 mil norr om Varberg. Förskolan ligger i en naturskön miljö, nära skog och vatten. På förskolan finns tre avdelningar.

Utbildningen och undervisningen på Ringvägens förskola genomsyras av nyfikenhet, glädje och förståelse, där barnens bästa alltid står i centrum. Vi utgår från ett relationellt perspektiv där vi genom vår undervisning, tillsammans med barnen, skapar bästa möjliga förutsättningar för lärande och utveckling för alla barn.

Upptäcker omvärlden med nyfikenhet

På Ringvägens förskola är vi aktiva och delaktiga i barnens lekar och vi ser oss som nyfikna pedagoger som tillsammans med barnen upptäcker vår omvärld i leken, undervisningen och i omsorgssituationerna. Vi möter barnen med nyfikenhet och förståelse och arbetar för att synliggöra olikheter.

Tre avdelningar med nära samarbete

Ringvägens förskola är en liten förskola och barnen på Ringvägen är indelade i tre olika grupper. På Blåbäret går de yngsta barnen och på Hallonet och Smultronet går de äldre barnen. Även om förskolan är uppdelad i tre grupper så har vi ett nära samarbete mellan grupperna. Vi öppnar förskolan tillsammans varje morgon och vi är tillsammans den sista stunden varje dag.

Öppettider

Ringvägens förskola är öppen måndag-fredag kl 6.30-17.30.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Ringvägens förskola

Västra Ringvägen 50

432 66 Veddige

Hitta på karta Länk till annan webbplats.

Självservice & blanketter