varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Hagaskolan

Fyra barn i skolan som tittar på sina ipads.

Hagaskolan är en mångkulturell F-9 skola med tillhörande fritidshem och nära 400 elever. Skolan ligger mitt i centrala Varberg med närhet till det mesta.

Genom vår vision blir Hagaskolan en skola för alla där varje elev blir bemött efter sina individuella behov och förutsättningar. Eleverna känner sig trygga och är delaktiga i sitt lärande vilket gör att de i högre grad kan påverka sin skolgång.

Med våra utvecklingsområden att systematiskt analysera och utveckla undervisningen samt att öka elevernas motivation för lärande och självkännedom, bidrar vi till varje elevs bästa förutsättningar att lära mer.

Skolan har ett stort antal behöriga lärare, många med lång erfarenhet och stor kompetens. I det dagliga fokuserar lärarna på ett relationellt ledarskap, tydlighet och struktur i undervisningen och kommunicerar via den digitala plattformen Unikum.

Tillsammans med personal och elever fortsätter vi utveckla vår skola till en skola som varje elev längtar till och blir det självklara valet för alla elever i vårt upptagningsområde och som även attraherar elever utanför detta!

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

Kontakt

Hagaskolans expedition 0340-883 42


Rektorer

F-3

Kerstin Ekman Hake

kerstin.ekman.hake@varberg.se

 

4-9

Susanne Bertelsen

susanne.bertelsen@varberg.se

Lars Gunnar Forslund

lars.gunnar.forslund@varberg.se

 

Övriga kontaktuppgifter finns i Unikum.

Självservice & blanketter