varningsikon

2020-08-07 09.09

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Näringsliv och arbete

svetsare
ikon

Välbesökta sidor

ikon

Välbesökta sidor

Varbergs kommuns arbete med näringslivs- och destinationsutveckling hanteras av Näringslivs- och destinationskontoret (NOD), som är en del av kommunstyrelsens förvaltning. Hit kan du vända dig i alla frågor som rör näringsliv.

Besök gärna vår näringslivssida - www.naringsliv.varberg.selänk till annan webbplats

Här kan du läsa mer om Varbergs kommuns företagslots som hjälper dig att hitta rätt bland kommunens olika förvaltningar och kontaktpersoner när det gäller tillstånd.

Samlad information för dig som företagare om covid-19/coronaviruset hittar du här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För dig som letar efter lediga lokaler så erbjuder vi här en sökservice som visar lediga företagslokaler både på privat och kommunal mark.

Här hittar du också alla olika aktiviteter och mötesplatser för dig som företagare. Varbergsmorgon, Entreprenörsskolan, 7.27, Varbergsgalan, seminarier, mässor och andra möjligheter till att nätverka eller få mer kunskap inom vissa områden.

Behöver du rådgivning eller hjälp med finansiering så kommer du vidare till aktörer som Timbanken, Nyföretagarcentrum, Coompanion, Almi Halland, Connect Väst, Potential.vbg och många fler.

ikon

Nyheter i Varbergs kommun