Sök

Traineeprogram

Traineeprogrammet riktar sig till dig som är ung, nyutexaminerad akademiker och som har ringa arbetslivserfarenhet. För dig erbjuder Varbergs kommun utvecklingsmöjligheter och en bred och gedigen kunskap kring att arbeta inom offentlig sektor.

Programmet genomförs en gång per år med rekrytering till platserna i början av året. Kursstart i september. Som trainee anställs du under 11 månader för en bestämd tjänst, på en förvaltning eller i något av kommunens bolag. Jämsides med arbetet får du delta i ett omfattande traineeprogram. I programmet ingår 25 utbildningsdagar kring bland annat ekonomi, ledarskap och organisation. Dessutom får du träna på att driva ett eget projekt tillsammans med övriga traineer och en chans att utvecklas inom ditt specifika område.

Trainee Halland genomförs i samarbete mellan Region Halland och de halländska kommunerna och har ca tio platser per omgång. Programmet genomförs en gång per år med rekrytering till platserna i början av året. Mer information om programmet hittar du på Trainee Hallands hemsida www.traineehalland.selänk till annan webbplats.
Just nu finns tre trainnees på hamn-och gatuförvaltningen, en på serviceförvaltningen och en på personalkontoret, som påbörjade programmet i september 2015.

Följ Trainee i Halland på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Personer som är med i årets traineegrupp.

Här är årets traineegrupp.

ikon

Kontakta oss

Personalkontoret

ikon

Självservice & blanketter