varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2016-12-02

Årets värdskapare och Årets kreativa medarbetare

Varbergs kommun har delat ut 2016 års utmärkelser Årets kreativa medarbetare och Årets värdskapare. Vinnarna är Nexhmedin Tulla och personalgruppen på gruppboendet Gasellen.

Nexhmedin Tulla har utsetts till Årets värdskapare. Han arbetar som skolvärd på Peder Skrivares gymnasieskola och får priset för sin betydelse för elevernas utveckling och trygghet i skolan.

Personalen på gruppboendet Gasellen har utsetts till Årets kreativa medarbetare för sitt sätt att arbeta med delaktighet, inflytande och framför allt mod tillsammans med de boende. Arbetssättet har lett till en rad positiva konsekvenser för de boende och nomineringen har lämnats in med stöd av boenderådet. De prisade medarbetarna är: Agnetha Nilsson, Anita Antonsson, Enrique Hernandez, Gertrud Andersson, Helena Sandqvist, Izeta Rujovic och Kevin Higgins.

Om kommunens medarbetarpriser

Kommunens medarbetarpriser har instiftats för att uppmuntra till arbete i visionens anda. Visionens verksamhetsidé lyder: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Visionens förhållningssätt är hållbarhet och delaktighet, och ledorden för arbetet är nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. 

Alla kommunens medarbetare har under hösten kunnat lämna in nomineringar till medarbetarpriserna och vinnarna har sedan utsetts av en jury bestående av kommunens kommundirektör, personaldirektör och samhällsutvecklingsdirektör.

Ovan syns årets vinnare, fotograferade direkt efter prisutdelningen. Anita Antonsson saknas på bilden.

ikon

Nyheter