varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-11-06

Besök Veddige bibliotek när det passar dig

Från och med 10 november kan du som låntagare få tillgång till Veddige bibliotek även när det inte är bemannat. Du kan exempelvis låna och lämna tillbaka böcker, använda datorerna eller läsa tidningen. Du låser själv upp med hjälp av ditt lånekort och en PIN-kod.

Bok som formar ett hjärta

Veddige bibliotek kommer att ha meröppet klockan 9-22 alla dagar i veckan. Låntagare som har meröppet-behörighet kommer att kunna komma och gå som de vill med hjälp av sitt lånekort och en PIN-kod. Därutöver är biblioteket öppet och bemannat som vanligt fem dagar i veckan.

Så får du tillgång till meröppet

För att få tillgång till meröppet behöver du få en speciell behörighet tillagt på ditt lånekort. Det kostar ingenting att få meröppet-behörighet, be din lokala bibliotekarie om hjälp. För att få tillgång till meröppet måste du ha fyllt 18 år.

Välkommen på invigning

Den 10 november inviger vi satsningen på meröppet på lokalbiblioteket i Veddige. Vi bjuder på kaffe och tårta och berättar om hur du som låntagare får tillgång till biblioteket när det passar dig. Det blir dessutom fiskdamm, pysselhörna och musikunderhållning. I ett samarbete med Veddige simhall arrangeras även en tipspromenad med både bokpaket och badentré i prispotten. Christofer Bergenblock, ordförande för kultur- och fritidsnämnden håller invigningstal.

Tid: Lördag 10 november klockan 10.30-13.00
Plats: Kantagårdsvägen, 432 67 Veddige

Välkommen!

Läs mer på bibliotekens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster