varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-11-19

Biokväll med ungdomsgårdarna - se "Nötknäpparen och de fyra världarna"

Nu är det snart dags för höstens andra biokväll med kommunens ungdomsgårdar. Den 29 november visas Nötknäpparen och de fyra världarna på Bio Capitol. Evenemanget är gratis och riktar sig till dig som går i årskurs 6-9. Innan filmen börjar håller Albin Glasell i ett filmquiz med fina priser i potten.

Under biokvällen har ungdomsgårdarna har abonnerat hela salong 2 i Bio Capitol. Evenemanget är gratis men antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Biljetten släpps klockan 17.00 samma dag.

När: Torsdag 29 november klockan 18.00 - 20.00, filmquiz klockan 17.45, prisutdelning efter biofilmen
Var: Bio Capitol, Salong 2, Västra Vallgatan 4, 432 41 Varberg

Om filmen

Allt Clara önskar sig är en väldigt speciell nyckel som kan låsa upp en ask vilken innehåller en ovärderlig gåva. En gyllene tråd, som hon får på sin gudfar Drosselmeyers årliga julfest, leder henne till den eftertraktade nyckeln. Men nyckeln försvinner omedelbart in i en underlig och mystisk parallell värld. Där möter Clara soldaten Phillip, ett gäng möss och regenterna som härskar över tre av världarna: Land of Snowflakes, Land of Flowers och Land of Sweets. För att få tag i nyckeln måste Clara och Phillip bege sig till den olycksbådande fjärde världen som styrs av tyrannen Mother Ginger.

Se trailerlänk till annan webbplats

Filmquiz

Innan filmen börjar håller den lokale filmprofilen Albin Glasell i ett filmquiz med fina priser i potten. För att delta i quizet behöver du ladda hem appen Ung i Varberg. Den är helt gratis och finns i Appstore och på Google play.

Nästa film blir…

Är du nyfiken på vilken film vi ser tillsammans nästa gång? Ladda hem appen Ung i Varberg för senaste nytt om vad som är på gång. Den är gratis och finns i App store och på Google play.