varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Boken om året med VARBERG CALLING for Peace

9 december 2015Kommunen
En man som ligger i en hängmatta.

2015 har varit ett fantastiskt år, där vi sett människor från hela Varberg engagera sig för fred. Nu satsar VARBERG CALLING for Peace med din hjälp på att trycka inspirationsboken PEACE by PIECE, en bok att ha med sig, inspireras av, anteckna i och vara stolt över att vi varbergare alla varit en del av. 

Boken kommer att ha 300 sidor och innehålla massor av bilder, intervjuer, artiklar, tal, inspirerande citat och ett axplock från alla inlägg i sociala media. Beskrivningar från flertalet evenemang under året finns med och det kommer att finnas gott om utrymme för egna anteckningar. De flesta insatser och evenemang under året har följts av Varbergs Fotoklubb, där ett hundratal fotografer funnits på plats och tagit tusentals bilder. Nu vill vi se dessa bilder och berättelser från året i tryck. Det blir en inspirationsbok att ha med sig in i framtiden helt enkelt, fylld med massor av bilder!

För att boken ska kunna bli verklighet hålls just nu en kampanj genom crowdfunding-sajten Rallygate. Du förhandsbokar helt enkelt ditt exemplar på webbsidan och stödjer samtidigt Varbergs Cykelpool för Integration med 10 kr per 100-lapp.

ikon

Nyheter