varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-10-26

Gör något kul under höstlovet!

Nu är årets höstlovsprogram här, och det innehåller massor av roliga aktiviteter för barn och unga i alla åldrar. Vad sägs till exempel om Halloweendisco, slöjd-workshop, Natt på bibblan eller Fotbollscamp med Varbergs BoIS FC? Detta och mycket, mycket mer finns att göra under årets höstlov.

Två gula gummistövlar och texten Höstlov 2018.

Höstlovet smygstartar redan helgen vecka 43 med bland annat vandringen Bland nordiska väsen i Stättaredsskogen, clowndansföreställning i Tvååkers medborgarhus och mörkervandring på Varbergs fästning.

MMA, origami och bokfika

Lovet sträcker sig sedan till söndag den 4 november. Programmet är brett och innehåller både natur, fritids- och kulturaktiviteter för alla åldrar. Det blir exempelvis kampsportsträning med MMA Varberg, bokfika på Kulturhuset Komedianten och prova på den japanska papperskonsten origami på Naturum Getterön. En stor del av aktiviteterna är gratis, en del kräver föranmälan.

Varje år sammanställer Varbergs kommun lovprogrammet och arrangörerna är såväl kommunen själv som kulturinstitutioner, föreningar med flera.

Se hela programmet på varberg.se/lovlänk till annan webbplats

Observera att fler aktiviteter kan tillkomma.