varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-09-25

Hyr en lokal gratis på höstlovet!

silhuetter av människor i discoljus inne i en lokal

Vill din förening ordna en aktivitet för barn och unga på höstlovet vecka 44 men står utan lokal eller bollplan? Nu erbjuder kultur- och fritidsförvaltningen alla bidragsberättigade föreningar och studieförbund gratis hyra av lokaler och planer under lovet för att möjliggöra mer roligheter för barn och unga.

Erbjudandet gäller alla vardagar vecka 44 under förutsättning att föreningen arrangerar öppna gratis aktiviteter i form av ”prova-på”, det vill säga inga ordinarie träningar. De lokaler som omfattas är gymnastikhallar, idrottshallar och konstgräsplaner (gäller under dagtid). I Kulturhuset Komedianten kan man kostnadsfritt hyra Lilla teatern och Evenemangsplatsen (på andra våningen). Friidrottshallen och gymnastikhallen i Tresteget – Trönninge idrottscentrum hyrs också ut kostnadsfritt, men enbart till de föreningar som redan idag har träning förlagd där.

När aktiviteten är planerad och du fått din bokning bekräftad anmäler du aktiviteten för att komma med i Varbergs kommuns höstlovsprogram. Aktiviteterna ska också marknadsföras via föreningens egna kanaler för att nå ut till så många som möjligt.

För alla lokaler gäller att man kan boka dem i mån av plats, och att det är först till kvarn som gäller.

Så bokar du

Gymnastikhallar, idrottshallar och konstgräsplaner: anlaggningsbokning@varberg.se
Lilla teatern och Evenemangsplatsen (Kulturhuset Komedianten): jini.christofersson@varberg.se

Skriv ”hyra höstlov” i ämnesraden på ditt mejl.