varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-08-21

Många kom för att fira Lindvallen

Det blev stor familjefest när Lindvallen återinvigdes i helgen. Upp mot 1300 personer kom för att fira den uppgraderade anläggningen.

Det var full aktivitet på Lindvallen under hela söndagen. Tofta GIF:s olika lag spelade matcher, barnen kunde busa i en hoppborg och besökarna åt tillsammans upp ca 750 invigningsbakelser.

Klockan 11 var det dags för högtidlig invigningsceremoni med tal av Harald Lagerstedt, ordförande i Tofta GIF, Mari Hagborg-Lorentzon, avdelningschef fritid och Christofer Bergenblock, ordförande för kultur- och fritidsnämnden.

- Det känns jätteroligt att Lindvallen nu äntligen är uppgraderad och redo att möta såväl dagens som morgondagens behov. Jag hoppas att generationer av spelare ska skapa fina minnen på anläggningen, säger Mari Hagborg Lorentzon, avdelningschef fritid. 

Ceremonin avslutades med en flashmob där Tofta GIF:s ungdomsspelare vällde ut ur de nya lokalerna i ett utspring.

Ett stort tack till alla er som kom och firade Lindvallen tillsammans med oss!

Om Lindvallen

Lindvallen består av tre naturgräsplaner och föreningslokaler. Här har är Tofta GIF sin hemmaplan. Anläggningen har varit i bruk sedan 1967, då hade Tofta GIF ca 100 medlemmar. Idag är föreningen en av kommunens största med 450 aktiva barn och ungdomar och drygt 600 medlemmar. Anläggningen behövde därför anpassas till dagens verksamhet.

Nu har Lindvallen fått en helt ny omklädningsbyggnad, klubbstugan har byggts om och A-planen har fått ny belysning. Dessutom har hela anläggningen tillgänglighetsanpassats.

Bilder från invigningen