varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2016-08-11

Musikfestival med Varbergs unga talanger

Fredag 12 augusti är det International Youth Day, det firar vi med stor musikfestival mitt på Varbergs torg. Konferencier är Dogge Doggelito. 

International youth day-affisch

International youth day festival

DJ Maximani och varbergstalanger på scen

programmet PDF (pdf, 137.7 kB)står en rad spännande akter, både varbergstalanger och nationella stjärnor. De lokala artisterna kommer bland annat från grundskolan, kulturskolan och gymnasiets estetlinje. Kvällen avslutas med DJ Maximani som spelar in i sommarnatten.

Tid och plats

Festivalen startar klockan 15 och avslutas vid 23.30. Evenemanget är på torget om vädret tillåter, vid regn flyttar vi till Varbergs Teater. Evenemanget är kostnadsfritt.

En dag för världens unga

International Youth Day firas den 12 augusti över hela världen. Den är instiftad av FN i december 1999 och är tänkt som en möjlighet för regeringar och andra att uppmärksamma ungdomsfrågor över hela världen. Konserter, workshops, kulturella evenemang och möten med nationella och lokala regeringstjänstemän och ungdomsorganisationer äger rum runt om i världen för att fira dagen.

International youth day festival arrangeras av ”Ung i Varberg”, ett samarbete mellan enheterna Centralen, Ungdomsgårdar, Kulturskolan och Mobil Ungdomsverksamhet – MUVE.