varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2017-05-17

Nu släpps biljetterna till Change Music Festival

Sommaren 2017 är den nyskapande kammarmusikfestivalen Change Music Festival tillbaka i Kungsbacka, Varberg och på Tjolöholms slott. Idag släpps biljetterna.

Årets tema - Voyages

I dag är vi särskilt känsliga för den fria rörligheten för människor och det kulturella utbytet i vår omvärld. Men detta är inget nytt och har alltid förekommit, i själva verket är det hälsosamt och nödvändigt för ett rikt och mångfacetterat samhälle. Change Music Festival 2017 hyllar det ständiga flödet av kultur i tid och rum – kompositörer som har gjort resor över världen, musikstilar som har vuxit fram påverkade av platser och historien samt musiker som förenas från Europa och världen för att göra musik tillsammans. Med detta som utgångspunkt har festivalens konstnärliga ledare Simon Crawford-Philips tagit fram ett spännande och berörande program.

Biljetter

Under årets festival blir det flera konserter med fri entré, som till exempel när den spanska munspelsvirtuosen Antonio Serrano spelar på borggården på Varberg Fästning torsdagen den 10 augusti kl 14.00. 

Det finns biljetter att köpa till enstaka konserter och heldagar för den som vill uppleva flera programpunkter. Den 12 augusti kan hela tre konserter avnjutas för 300 kr på Varbergs teater och på Kulturhuset Komedianten, inklusive invigningskonserten på Kungsbacka teater. Där medverkar bland annat Kungsbacka Piano Triolänk till annan webbplats som i år firar 20-årsjubileum. Hela programmet hittar du här.länk till annan webbplats

Biljetterna släpps på Change Music Festivals hemsida och går även att köpa via Kungsbacka Turistbyrålänk till annan webbplats och på Kulturhuset Komedianten i Varberg.länk till annan webbplats

Gränsöverskridande kammarmusikfestival för femte året i rad

Change Music Festival arrangeras för femte året i rad av Varbergs Kommun, Kungsbacka Kommun och Region Halland.