varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2018-01-22

Nu släpps den nya Varbergskartan

Hur hittar man de bästa motionsspåren i Varberg? Eller parkeringsplatser för bilen i centrum?Och var finns alla återvinningsstationer? I Varbergskartanlänk till annan webbplats kan du enkelt söka och ta del av olika typer av samhällsinformation.

Nu kan du enkelt använda Varbergskartan i din mobil eller på din surfplatta.

I dagarna släpps en ny, utvecklad version av kartan som har ett bredare innehåll och fler funktioner än tidigare. Nu kan du till exempel markera viktig information med ”bokmärken” eller låta kartan visa din position och få en vägbeskrivning. Kartan har också fått en modernare design och blivit mer användarvänlig, så att du lätt kan använda den i både dator, mobil och på läsplatta.

Varbergskartan innehåller information från kommunens verksamheter. Informationen visas i lager mot en bakgrund av Lantmäteriets topografiska karta. Du kan själv tända och släcka olika lager efter önskemål och klicka på ikonerna som visas i kartan för att få information om varje objekt.

Vi strävar efter att hålla kartan flexibel och anpassad efter användarnas behov. Därför fortsätter vi arbeta med att utveckla både innehåll och funktioner efter hand. Om du har idéer om nytt innehåll i kartan, får du gärna tipsa oss! Hör av dig till GI-avdelningen på stadsbyggnadskontoret, e-post: gis@varberg.se