varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2017-05-02

Om anmälan till årets sommarsimskola

Fredagen den 28 april öppnade anmälan till årets sommarsimskola. Tyvärr uppstod tekniska problem med e-tjänsten och flera användare hade svårigheter med att slutföra sin anmälan. Många fick också otydlig eller felaktig information i en e-postbekräftelse.

Det gick att anmäla sig till simskolan även om systemet krånglade. Genomförd anmälan gäller. Alla som har fått en plats till årets sommarsimskola kommer att få en ny e-postbekräftelse inom kort.

Observera att det fortfarande finns platser kvar till några av sommarens kursperioder. Anmäl ditt barn till sommarsimskolan

Systemet klarade inte efterfrågan

En av anledningarna till problemen var den stora efterfrågan på simskoleplatser. Systemet klarar inte av att flera personer försökte anmäla sig till samma kursperiod, förkunskapsnivå och tid samtidigt. Det medförde att flera användare fick felmeddelanden och att det inte alltid gick att se alla tillgängliga tider. Leverantören har lovat att åtgärda detta tills det är dags att öppna anmälan till höstens simskola.

Felaktiga e-postbekräftelser

Flera användare har också fått otydlig eller felaktig information i e-postbekräftelsen som skickas ut automatiskt när en anmälan har slutförts. Alla som är anmälda till sommarsimskolan kommer att få en ny e-postbekräftelse inom kort. Bekräftelsen kommer att innehålla information om vilken anläggning och vilken tid man är anmäld till samt vilket pris som gäller.

Frågor om anmälan till sommarsimskolan

Under vecka 18 kommer vi att avsätta extra resurser för att svara på frågor om årets sommarsimskola. Du når oss på telefon 0340-880 78.

Telefontider:

Onsdag: 8-14
Torsdag: 10-14
Fredag: 10-15
Du kan också mejla din fråga till simskola@varberg.se.