varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2016-08-12

Pride Varberg 2016

Imorgon, den 13 augusti, är det dags för årets Pride Varberg. Carl Bartler, kommundirektör i Varbergs kommun och årets regnbågsambassadör, inviger klockan 12 i Societetsparken. Klockan 16 börjar paraden.

Carl Bartler, kommundirektör

Pride Varberg anordnas för andra året av föreningen ProLove Varberg. Att stödja Varberg Pride är en viktig del i kommunens arbete för ökad delaktighet, öppenhet, inkludering och mångfald.

Förutom stöd från ungdomspotten och projektstöd från kulturavdelningen visar Varbergs kommun sin support genom att under lördagen hissa regnbågsflaggor på Varbergs torg och utanför kommunhusen. Carl Bartler, kommundirektör i Varbergs kommun, är årets regnbågsambassadör och inviger arrangemanget klockan 12 i Societetsparken tillsammans med Malin Gunnarsson, ordförande för ProLove Varberg.

– Jag är glad och hedrad att få representera Varbergs kommun som regnbågsambassadör för Pride Varberg, det är viktigt att värna allas lika värde, säger Bartler.

Efter invigningen hålls olika aktiviteter i Societetsparken och föreläsningar på Campus Varberg. Klockan 16 börjar paraden, även den från Societetsparken. Hela schemat finns på http://pridevarberg.com/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.