varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Sanne är kommunens 60 000:e invånare

2 juni 2014Kommunstyrelsens förvaltning

Den 1 juni uppvaktades Sanne Karlsson som Varbergs kommun 60 000:e invånare. Detta firades med tårta och flashmob på Stadshotellet i Varberg.

Varberg är en tillväxtkommun dit många vill flytta och invånarantalet ökar ständigt. I linje med Vision 2025, Varberg Västkustens kreativa mittpunkt, välkomnades Varbergs 60 000 invånare på ett överraskande sätt.


Sanne med familj uppvaktades av kommunalråden Jörgen Warborn och Jana Nilsson samt överraskades av ett 40-tal sångare med en flashmob. Med hjälp av Calle Karlsson från Läjet och körerna Joy-Gospel och LiTo-kören fylldes hela restaurangen med en sång om Varberg.Den anpassade sångtexten lydde:

///: Välkommen, välkommen vem du än är till Varberg, staden så kär:/// Varberg Västkustens pärla, vid Kattegatts brusande hav kreativ stad med visioner, hela kustens nav. Med bokskogar, stränder, salt och tång är du staden som lockar med glädje och sång. Så välkommen, välkommen vem du än är, till Varberg, staden så kär. Välkommen, välkommen vem du än äääääär, till Varberg, staden så kär.


ikon

Nyheter